Selecteer een pagina

Websitepxerts

Hoe stel ik mijn mail in op de Windows 10 mail app?

1. Open de Windows 10 mail app op je computer/laptop.
  2. Klik op het tandwieltje links onderaan, hij opent aan de rechterkant dan een scherm met instellingen.
  3. Klik op de eerste optie, ” Manage accounts “.
  4. Klik vervolgens op Add account.
  5. Je komt nu in een scherm waar je het type mail account kan selecteren, scroll naar beneden en kies voor Advanced setup.
  6. In het volgende scherm kies je voor de optie Internet email.
  7. Je kan nu de mailgegevens invullen, denk er wel om dat de gebruikersnaam hetzelfde moet zijn als het email adres. Ik gebruik hier test@jessespan.nl en amsXXX.yourwebhoster.com.
  8. Klik op Sign in om in te loggen op het email account, hij zal dan alle gegevens controleren en aangeven als het gelukt is:

Wanneer je op Done klikt zal je weer op het hoofdscherm komen van je mail app, hier vindt je vervolgens aan de rechterkant je mail account terug en kan je beginnen met mailen!

Ook een website leasen? Vraag meer informatie aan voor jouw website

Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Contact