Selecteer een pagina

Websitepxerts

Email instellen op Mac Mail

1. Klik linksboven op Mail > Accounts.
  2. Klik op Add Other Account…
  3. Klik op Mail account.
  4. Vul je e-mail adres en wachtwoord in, klik op Sign In.
  5. Hij vraagt je nu om meer gegevens. Vul de inkomende + uitgaande mailserver in die je in stap 1 hebt opgrvraagd. Klik vervolgens op Sign In.
  6. Je hebt nu de mogelijkheid om de apps te selecteren, klik op Done om het toevoegen af te ronden.
  7. Je hebt nu een mail account in de mac mail toegevoegd.

Ook een website leasen? Vraag meer informatie aan voor jouw website

Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Contact