Selecteer een pagina

Websitepxerts

Email gebruiken op Webmail

E-mail gebruiken via de Webmail

Je kunt heel makkelijk inloggen op webmail om je e-mails te zien en te beantwoorden.

1. Open in je browser ‘webmail.jouwdomein.nl’ of ‘jouwdomein.nl/webmail’. Vervang ‘jouwdomein.nl’ met jouw domeinnaam.Schermafbeelding_2017-03-15_om_09.49.33.png
  2. Log vervolgens in als je het scherm van hierboven ziet.

Navigeren

• Na het inloggen kom je automatisch in je mailbox. (Het tabblad E-mail bovenaan in in de menubalk.)
  • Een overzicht van de informatie van je account kun je vinden in het tabblad “portaal”. Je wijzigt eenvoudig deze inhoud door aan de rechterkant te klikken op “Deze pagina aanpassen”.
  • Daarnaast zie je de tabbladen ‘Adresboek’, ‘Agenda’, ‘Taken’ en ‘Drive’.

Email inzien

• Om je e-mails te bekijken, open je het tabblad ‘E-mail’ (bovenin de menubalk). Je Postvak IN wordt nu automatisch geopend.
  • Aan de linkerzijde kun je tussen verschillende e-mailmappen navigeren.

Ook een website leasen? Vraag meer informatie aan voor jouw website

Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Contact